Isabelle

ISABELLE D'HOINE

Isabelle kreeg de danskriebels te pakken toen ze op vierjarige leeftijd bij balletdocente Mien Pauwels startte met klassiek ballet. Sinds die dag is ze vrijwel niet meer gestopt met dansen. Reeds als kind nam ze tweemaal deel aan de examens bij ‘The Royal Academy of Dance London’, waarvoor ze telkens onmiddellijk slaagde. Hoewel haar grootste interesse bij het klassiek ballet ligt, heeft ze ook ervaring met andere dansstijlen.

 

Isabelle deed mee aan verscheidene dansoptredens (o.m. in Capitole, Scala, Groenzaal) en in de woord- en dansproductie ‘Onderweg’ van Hugo Van Laere.

 

In 2009 slaagde ze met grote onderscheiding voor haar studies ‘Toegepaste Psychologie’ en in 2012 beëindigde ze haar opleiding tot ‘Dansdocente’, waarna ze onmiddellijk naar Londen trok om zich verder te bekwamen.


Om haar leerlingen de best mogelijke begeleiding te kunnen geven, blijft Isabelle zich bijscholen in binnen-  en buitenland. Zo is ze sinds juni 2017 ook Certified Teacher ‘Progressing Ballet Technique’.

 

Isabelle heeft de leiding over dansschool Favole, maar neemt tevens met veel plezier verschillende balletklassen voor haar rekening. Daarnaast geeft ze regelmatig workshops bij externe organisaties. Haar gevoel voor choreografie kon ze reeds meermaals tentoonspreiden in dans- en theaterproducties (voor jeugd en volwassenen) en leverde reeds meerdere prijzen op bij danswedstrijden.

 


 


 

Dans is Isabelles grote passie en ze kijkt er keer op keer naar uit om die passie met haar leerlingen te delen.